Älskade Saga

Idag fyller min yngsta dotter nio år. NIO ÅR!!!! Helt sjukt att jag redan fått ha henne i nio år. Hon är världens gladaste med en fantastisk energi och motor.

Gissa om hon blev nöjd med sin nya cykel! Syskonens present blev biobesök med efterföljande fik!


Sista gången...

I morse var min sista bassängträning! Jag kan göra så mycket andra saker nu som är mer effektiva men bassängträningen började verkligen när jag behövde den som mest. Flera trevliga tjejer har jag träffat där, innebandyspelare, gymnaster och fotbollsspelare! Lycka till med resten av er rehab, jag tänker på er!!

Fotade skylten i duschrummet också! Haha!!


Kvällens träning

Ikväll körde vi handboll igen men det är inte många träningar kvar nu. Roligt är det i alla fall och jag ser fram emot att jobba vidare med tjejerna!!


Söndagmorgon

Klev in på Iksu strax innan kl 9 i morse. Körde 10 min på löpbandet - dock gåendes... 10 min på crosstrainern med 150-165 i puls så det kändes!

Därefter iväg till maskinerna på översta våningen. Sittande benspark med 25 kg, liggande hamstring med15 kg och avslutade med benpress men där tog jag ett ben i taget, 25 kg på vänster och 90 kg på höger. En viss skillnad...

Därefter var det Guifs årsmöte. Nu är jag inte längre sektionsordförande, bara vanlig ledamot och det känns skönt. Jag har ansvarat över handbollen i tio år och det räcker. Jag har detta år haft fyra kvällar i veckan i hallen, till hösten blir det fem träningar i veckan...

Dags att gå ut och sätta sig i solen en stund!


Fredagsnöje!!

After work med Ullis och Ann!!! Sedan:


Mitt nya träningsupplägg

Jag kom på att jag inte har berättat om mitt nya träningsprogram! Nu är det tre pass styrke på gym (Iksu) som gäller, kombinerat med tre pass balans och funktion samt tre pass kondition - i VECKAN!! Fatta, jag som har tränat flera gånger om dagen nästan ända till nu, i vart fall har jag ju kört ett och samma pass minst en gång om dagen. Helt plötsligt kändes allt så mycket roligare.
 
Igår lade jag mig i benpressen, med båda benen gick det inte så bra - det var bara det högra som jobbade så jag tog benen ett och ett istället och på mitt vänstra tränade jag på måttliga 20 kg, hehe... 
 
Hamstringsen var inte heller särskilt starka och där vågade jag inte ens fresta på med att bara ta det vänstra utan vi låg med båda benen och körde på 15 kg. Det är så att min självkänsla får sig en knäck...
 
Onsdagsträningen i vatten fortsätter jag med en vecka till och det är så kul att komma varje onsdag och känna att ja, idag är jag faktiskt lite bättre än förra onsdagen!!

Guld!!

Vi vann finalen!!


Sundsvall cup!

Semifinal i B-slutspel kl 11.00.


Träningsprogram no 5

Sjukgymnasten idag trodde att jag var tre månader efter op och hon blev förvånad när hon sedan räknade till två månader! Bra tecken, hon tyckte att det hade gått väldigt bra så långt.

Aktiv böjning 105 grader, passiv 135 grader. Nya övningar och bara tre gånger i veckan av styrkeövningarna, kondition och funktion ska också få tre pass var i veckan! Ett styrkepass är gjort idag, imorgon ska jag cykla innan Sundsvall.

Sundsvall cup i helgen! Wihoo! Hur kul som helst!!!


Onsdag!

Onsdag betyder bassängträning på terapibadet! Idag var det riktigt bra tycker jag. Att komma dit med en veckas mellanrum ger lite perspektiv och jag inser att jag blir bättre för varje vecka! Idag kunde jag stretcha framsida lår genom att böja mitt ben riktigt mycket. Några trevliga tjejer finns det också så man får börja dagen med att fnissa lite.

Efter jobbet var det träning på Sjöfruhallen! Härligt att köra ett pass i vår gamla hemmahall, även om vi inte var så många idag. Sportlov.

Nu är det sovdags, jag är riktigt trött...


Shopping

Blev inte av att åka till stugan. Eller vi åkte men kom inte fram. Det hade drevat höga drivor över hela vägen så vi fick vända hem...

Hade rätt mysigt ändå med lite grillning hemma och barnen bakade en tårta!

Idag har jag och Saga gjort lite shopping på Strömpilen, det var också mysigt.


Sportlov!

Nu är det sportlov för barnen och snart i vart fall någon dag ledigt för oss stora, men först handbollsmatcher: A-flickor ikväll på sporthushallen och B-pojkar imorgon i Nordmaling. Jag ska följa med och titta hela dagen, ska bli riktigt skönt att bara luta sig tillbaka och titta på.
 
Sedan åker vi till stugan! Bara vara där och laga god mat, vara ute och grilla, åka skidor, titta på när de andra åker skidor...
 

RSS 2.0