Tid för magnetröntgen!

Äntligen ett positivt besked - jag ska får göra magnetröntgen redan nu på tisdag! Bara några dagar kvar, hoppas bara att jag kan få besked innan semestern... Gärna en operationstid också... :)

Long time....

Tillbaka i bloggeriet igen men denna vår har verkligen bara fört med sig elände. Skadade knät den 3 april men trots flera (tre) undersökningar har läkarna inte hittat några fel - förrän igår: trasigt främre korsband...

Nu är det rehabträning som gäller och som har gällt sedan skadan. Eller nästan i alla fall - skadan ledde till blodproppar i vaden som jag först fick ta tag i med Fragminsprutor och Waran (som jag fortfarande äter). Jag har tränat riktigt bra sedan ungefär två veckor efter skadan och ca fem veckor efter skadan kunde jag jogga 2,5 km. Väldigt långsamt, säg 8 min per km men ändå. Tyvärr vek sig knät igen, sex veckor efter skadan och jag förpassades bakåt i tiden i ungefär två veckor. Men nu är jag igång med joggning och cykling för fullt.

Varje dag cyklar jag minst 30 min, varannan dag så gör jag intervaller på cykeln. Förutom cykling så kör jag styrkeövningar för knät och för överkroppen varje dag. Jag springer 4 km varannan dag och promenerar samma sväng varannan dag. Så i vart fall två pass per dag jobbar jag nu, tur att jag inte har så mycket undervisning.

Nu väntar jag på en MR som förmodligen inte blir av förrän efter semestrarna om du frågar mig och om korsbandet är av så hoppas jag på en operation i höst.

RSS 2.0