Saga och jag sover på sjukhuset...

Hon blev bara sämre och sämre under veckan och inatt låg hon och stötandades hela natten... Sökte hjälp idag och när vi kom till VC så hade hon bara 83 % i syresättning så vi blev skickade till sjukhuset. När vi hade kört dit och gått till barnmottagningen var Sagas syresättning bara 73 % och pulsen var på 150. Personalen på sjukhuset tyckte nog att vi borde ha åkt ambulans in...

Nu är vi placerade på Barn 2, en alldeles ny och fin avdelning och Saga är så sliten men oerhört tapper. Hon ligger med syrgasgrimma och dropp med både vätska och penicillin. Hon fick även medicin mot mycoplasma om det skulle vara det. Hon kan dock inte vara utan syrgas, då sjunker syresättningen snabbt neråt 75-80. Att gå på toa tar musten av henne...

Tänk vad alla andra små problem blir just små...


Måndag igen.

Och veckan inleds med hemmajobb och en sjuk Saga. Snöstormen är över och det är oerhört vackert väder men jag är inomhus. Men fint är det!

Jag förbereder veckans undervisning och lite annat smått och gott som har med handbollen att göra. Saga ligger och hostar här i soffan och hunden sover vid mina fötter.
Jag summerar förra veckans träning och fick ihop hela sex pass, varav 4 step up-pass! Jag är jättenöjd med det och framförallt känner jag att jag blir piggare och piggare ju fler pass jag hinner med på en vecka. Denna vecka blir det i vart fall fyra-fem pass innan vi åker till stugan och väl där ska jag åka skidor om vädret tillåter!
Ha en skön inledning på veckan alla!

Igår sken solen...

...och idag är det full snöstorm. Efter en natt med dålig sömn kastade jag mig iväg till iksu för ett step dance-pass. Passet idag var 90-talsinfluerat men riktigt kul! Föredrar nog 2010-talet iofs!

Ikväll melodifestivalen med sjuka Saga, skulle egentligen uppvakta en 40-åring men J får åka ensam då Saga är så sjuk...


Alla hjärtans dag...

Var ju i förrgår men vi firade dagen med att grilla, mums!

Fick dessutom fina kort från Saga som hon hade gjort till sin besta familj <3


Promenad i solen

Avbryter mitt skrivande med en promenad i februarisolen. Solen värmer och fåglarna kvittrar. Mer energi till att skriva!


Ai Se Ue Te Pego


Skrivardag idag!

Sitter hemma igen och försöker skriva ihop något vettigt. Disney Channel dunkar i bakgrunden - jag måste bara slå av oljudet!

Igår var jag bjuden på ett step dance-pass nere på ett gym där jag funderar på att börja träna. Det var kul och tiden bara flög iväg, första gången jag tittade på klockan var den tio i åtta och kl åtta skulle passet sluta :)
Efter passet var det stress upp till mitt pass: handboll för mina A-flickor (födda 95/96/97) men det var rätt lugnt eftersom min medtränare skulle köra uppvärmningen och ta fram bollar och annat.

Saga och jag och Lyra

Vi har varit ute i ett helt magiskt väder och åkt skidor! Massor med folk ute och strålande sol!

Ni chillar vi lite i soffan innan vi drar iväg till stallet. Jag och Ann ska dra iväg på en skön promenad - ser fram emot den och att träffa henne. Vi ses alldeles för sällan, helst skulle jag ju vilja träffa henne varje dag men det går ju inte just nu...


Skidtur!

Jag och voff drog ut på en spontan skidtur och hamnade i en trollskog ;)

 


Dagen!


Träningen igår...

...var lite soft med tremannafotboll i 10 min därefter några övningar NTC i pauserna, vi körde utfallshopp, burpees  med armhävningar och knäuppdrag, sidoplankor, situps, climbs och en annan övning där man börjar stående och går ut med händerna tills man står i armhävningsposition - då går man tillbaka med armarna. Övningarna körs i 30 sek intervall utan vila mellan de olika övningarna så man får rejält med puls.

Efteråt såg vi ett avsnitt av The firm men jag somnade...Fick sedan någon slags allergisk reaktion inne i munnen då insidan av min mun började svälla upp. Jag var upp och sköljde med vatten och då avstannade svullnaden. Även idag känner jag av det. Märkligt, jag drack kaffe  och åt en kiwi - måste ha varit kiwin. Vet sedan tidigare att jag kunde få svid på tungan av kiwi...Någon som vet?

Idag är det skrivardag, jag har rättat som en gnu för att kunna skriva idag. Jag skriver på något inom skoljuridik och hoppas få några sidor gjorda idag - så nu köööööör vi!

Handbollsträning!

Idag tränade jag handboll med mina tjejer. Lät Jocke hålla i träningen och det var så skönt att bara göra det någon annan bad mig att göra! Underbart och jag hade ett riktigt bra skytte ikväll, det var längesedan jag var så uppvärmd att jag kunde skjuta för fullt! Handboll är livet!

Idag är jag hemma och rättar tentor!

Och det gör jag i brasans sken, härligt!


Glömde mobilen...

...hade ju tänkt fota när jag körde ett tuuungt styrkepass men tyvärr... Hoppas på att få träningsvärken from hell :)


Kolla in min bamseskärm!!!


Dålig bloggare?

Jotack, jag vet... Men den som kan lösa mitt livspussel med heltidsarbete, tre barn, hus och hund kan då kasta första stenen. Enkelt eller hur? Ojdå, glömde jag att berätta att jag är handbollstränare fyra kvällar i veckan och har matcher på helgerna? ;) Hoppsan då var det inte lika lätt ;)

Bara för att bli en bättre bloggare så ska ni givetvis få följa med mer i min vardag.

Idag har det sett ut såhär och jag hinner inte röja undan för nu är det strax träning...


Byta träningsställe?

Universitetets avtal med Iksu har gått ut och det ser ut att dröja innan något nytt avtal finns... Jag ska nog passa på att testa ett annat träningsställe: USM - iofs nere på stan men det kan vara kul och inspirerande att träna i en annan miljö. Väntar på ett erbjudande därifrån och jag hoppas att det är överkomligt!

Jobbar hemma idag

Saga har hostat inatt och har ont i halsen så hon får en ledig dag, jag skriver manus till en föreläsning som jag ska ha nästa vecka. På eftermiddagen ska jag ha handledning via nätet så då funkar ju en hemmadag.
Ska nog baka en sockerkaka idag!

RSS 2.0