Lite brännboll

Var med och slog lite brännboll ikväll, gick väldigt bra och jag kunde till och med släppa blicken från marken för att kliva fram och plocka någon lyra!

Hade jag bara hunnit lite längre i rehaben...


Härlig dag

Började dagen med att åka till ett fantastiskt hus på Teg där vi hade planeringsmöte för en kurs som ska gå i höst. Väldigt trevligt och extra trevligt då mitt förslag gick igenom!

Sedan blev det lite shopping på expo innan jag landade på universitetet för ännu ett möte. Redigerade lite texter.

Mötte upp Saga och vi tog en timme till lite shopping och klädbyten, mysigt värre!

Därefter väntade ponnyerna på oss. Milton fick äran att bli ompysslad av oss och riden av Saga! Jag och Ann sprang en stund under tiden, upp emot en halvtimme joggade vi - nytt rekord!

Väl hemma blev det middag och sedan en kort men intensiv hundpromenad, Saga gömde sig i skogen och Lyra tränade sök - hon är grym på det.

Avslutade kvällen med The impossible, en tsunamifilm som väl var helt ok! Natt natt!!!


Tisdag

Mina yngsta barn är lediga från skolan måndag och tisdag denna veckan. Alicia är också hemma med feber, hosta och halsont. Sedan är det en hel del andra barn här också under dagarna. Bilden nedan är från igår och då fick jag inte ens med alla cyklar - det såg ut som att detta var en fritidsgård!

Gårdagen innehöll ett besök i tv-huset för Saga och hennes kompisar. Det var väldigt uppskattat och det kändes tryggt och bra att lämna dem där.

Idag är det ingen vilodag vad gäller träning, ska strax byta om och cykla till Iksu för 1,5 timmes träning: benstyrkepass och kondition. Har lite ont i knät sedan söndag men tror att träning ska mjuka upp det, längtar redan tills imorgon då jag ska springa igen.

Sovit dåligt inatt av flera olika anledningar men känner mig rätt ok idag i alla fall. Har en hel del rättning framför mig, ska även förbereda ett möte som jag ska vara med på imorgon då vi ska utveckla en kurs.


Värme och jogging

Helgen har bjudit på fantastiskt väder, började på fredag med upp emot 24 grader, fortsatte igår och idag med temperaturer på runt 25 grader. Helt underbart med en försmak på sommaren!

Igår körde jag ett tungt benpass men en glad händelse var att jag råkade köra enbenspress med fel vikter...gjorde liksom tvärtom... Reagerade på att det var tungt respektive väldigt lätt men körde alla repetitioner!

Idag har jag joggat, tror det blev sammanlagt 2,5 km och utan smärta hela tiden! Slog några slag brännboll och träffade varenda boll men det är flr tidigt att spela cupen. Tyvärr. Nästa år ska Västteg sikta på vinst :)


Lite bättre!

Halsen känns lite bättre idag och jag har suttit med jobb så mycket jag har orkat. Ska hålla en föreläsning på onsdag i Piteå för att sedan stanna hos Challe onsdag kväll. Kör hem på torsdag - ska bli kul och mysigt! Kanske inte blir någon träning, vi får se hur halsen mår...

Nu ska jag däremot vila en stund...


Halsfluss it is..,

Doktorn kikade in i min hals, ryggade och sa att "det där var illa - du behöver penicillin!"

Kåvepenin 1g x 3 ggr per dag i tio dagar. Han sa också att jag kommer att vara väldigt trött. (No shit, Sherlock...)

Sitter nu och väntar på skjuts till apotek och hem...


Gnällinlägg!!!

Jag har så fruktansvärt ont i halsen och nu även i mitt högra öra. Min högra halsmandel tar upp halva svalget och är full i vita prickar... Halsfluss?? Febern har ökat på ikväll och jag har 38,5 trots 1 g Panodil... Something is wrong...

Imorgon blir det besök hos doktorn har jag bestämt. Ingen snuva eller hosta så det är ingen vanlig förkylning. Klart att det ändå kan vara virus men jag tror på streptokocker, har hittills aldrig slagit fel när jag väl gått till doktorn.

Bläää!!!!


Och ett stort GRATTIS...

... Till dig mitt nya korsband som varit på plats i fyra månader nu. Oj, vad vi kämpar du och jag för att få vårt samarbete att fungera. På sistone har det gått riktigt bra. Tyvärr blev resten av kroppen lite avis och gjorde upplopp igår i form av FEBER, så vi kan inte arbeta så hårt tillsammans just nu.

Längtar...


Brännbollsmånad

Och jag kan ännu en gång inte vara med på grund av mitt korsband... Lite roligt att ändå se att man inte är bortglömd som en av de bästa brännbollstjejerna! Ännu roligare att min Alicia uppmärksammas - hon kommer att bli världens bästa inom ett par år, jag lovar!!

http://blogg.vk.se/Brannbollsbloggen/2013/05/08/brannbollsyrans-basta-tjejer-1206519


Sista träningsprogrammet

Var hos sjukgymnasten igår och fick mitt sista träningsprogram... Ett program med både hopp och spring och styrka såklart! Så igår tog jag premiärrundan på hela 1,5 km :) Cyklade efteråt för att bli lite svettig, hehe...

Idag har jag joggat en liten bana med små hopp och snurrar. Styrkepass blir det imorgon!

Böjningen var nu 120 grader aktivt och hela 140 grader med lite hjälp. Om två-tre mån ska jag göra ett styrketest men det kan nog bli av först i augusti skulle jag tro och inte mitt i semestern men jag ska träna på lika bra nu! Minst lika bra!

Hade handbollsavslutning här hemma i fredags och jag saknar dem redan...men nu får vi ladda för en ny säsong!


RSS 2.0