Fredag!

Jag har träffat lite studenter för första gången denna termin idag, det är lika inspirerande varje gång och jag är inte less på mitt jobb. Startar idag upp min 11:e termin som universitetslärare i juridik och tiden har gått så fort.

På lunchen gick jag till sjukhuset och lämnade mitt veckovisa pk-prov och jag är däremot innerligt less på att bli stucken i armen... Nu ska jag bege mig hemåt och kanske träna lite, vet inte riktigt hur min eftermiddag blir. Har ett telefonmöte kl 15 men efter det är det i alla fall helg. Sista handbollslediga helgen på ett tag...

Tränat färdigt!

Jag började med en halvtimmes jogg/promenad - jag tycker att det känns bättre att springa än att gå sedan jag blev skadad, undrar om det kan ha något att göra med min trasiga menisk?

Sedan tog jag mina hantlar och gick ner på gräsmattan och körde de planerade övningarna som tog bra framförallt på baksidorna. Under stretchen fick jag sällskap av voffs som passade på att kela med matten sin!

Nu ska det jobbas ett tag till och jag känner mig så där glad och pigg som bara träning får mig till!

Typiskt!

Nu när jag var så peppad att dra på med mer styrketräning har jag blivit jätteförkyld, ont i halsen, ont i huvudet... Blir nog i alla fall en hundpromenad i skogen idag och lite benträning med hantlarna.

Tänker mig dessa övningar:
1 min squats med bicepscurl
1 min mage
1 min utfall bakåt
1 min armhävningar
1 min draken med hantlar och rodd
x 3 varv. Kanske lite extra baksida lår med lite marklyft med raka ben.

Men först lite arbete!!

Träningsplanering vecka 35

  • Måndag: Lite lätt rörelse/cykel/styrke
  • Tisdag: Vila (halsont)
  • Onsdag: Body Pump
  • Torsdag: Vila 
  • Fredag: Gymmet, fokus ben
  • Lördag: Spinning/löpning
  • Söndag: Gymmet, fokus ben

Hade tänkt gymma idag också men halsont satte stopp :(

Operationsbeslut!

Yes! Igår bestämdes det att jag ska opereras och idag har jag skrivits in på operationslistan. Nu är det bara att träna på och hålla tummarna för att jag får opereras innan jul så jag får en sommar som är skadefri!
 

RSS 2.0