God natt!

Ännu en dag på konferens men en helt träningsfri kväll! Har läst och sett fotboll. Bäddat rent och fixat lite hemma. En skön och ovanligt lugn kväll. Imorgon är det full fart med heldag på jobbet, stallet och träning direkt efteråt!

Nu ska jag njuta av en ren skön säng!


Måndag igen

Började morgonen lugnt med att jobba litegrann då konferensen Rektorn och la§en inte började förrän kl 9.30 med kaffe. Tre intressanta föreläsningar senare åkte vi hem, jag och Jocke var nämligen på samma konferens som fortsätter imorgon.

Hann sitta i soffan en stund efter maten innan det var dags för träning. Vi var inte så många på träningen så jag behövde vara med ganska mycket. Åh vad kul det är och jag litar mer och mer på mitt knä även om det går lite sakta, en timmes nötande var jag dock med på!!

Natt natt, ska spela handboll inatt!


Handboll handboll handboll

Matchdag och derbydags mot UIK som varit min klubb längre än någon annan (än så länge). Tjejerna startar ganska dåligt med tappade bollar och 4-1. Går till halvtidsvila med 11-5 men i slutet på första halvlek springer vi ifrån dem. Andra halvlek går ganska bra och när det är tio min kvar är de helt klart tröttare än oss och vi gör sex mål i rad. Tyvärr får vi mål i baken istället för egna mål under de sista minuterna men det var kul att visa lite glöd!!!

Nyss hemkommen från en timmes träning med d-flickorna och det är nu skönt att sjunka ner i soffan och se Bron...


Det var ett tag sedan...

Nu är hösten här och vi skriver den 8 oktober! Oktober är för mig både en månad av lycka och av sorg. Den sista oktober 1996 föddes vårt första barn Alicia och livet har aldrig känts så...mycket!

Men den 12 oktober 1994 dog den bebis som kunde ha blivit vårt första barn. Barnet dog i magen och vid ett ultraljud konstaterades det att hjärtat inte slog. Livet hade aldrig varit så svart.

Så oktober är en känslosam månad även om sorgen faktiskt försvunnit.

Vi har inlett handbollssäsongen nu med vårt nybildade damlag. Tre förluster men stämningen är väldigt bra. Alla gör det de kan och kämpar hårt på träningen. Jag är riktigt stolt över dem!

Vi har lyckats få en del publicitet också vilket är bra för oss och handbollen i stort! Bästa sporten!!!


RSS 2.0