Träningspass

Sprang knappt 2 km utomhus i -10 grader. Körde styrketräning inomhus: 20 sumosquats med lateral press, benkickar, 30 situps, 20 plankrodd, 20 benböj med bicepscurl, 20 bänkpress, 20 utfallshopp - en minuts vila och sedan ytterligare två varv och sedan 2 km jogg hem igen... Tungt för benen framförallt efter utfallshoppen men alltid lika skönt när det är gjort!!


Såg ni mina nya gardiner...?


Snabba fötter!


Sverigecupen

Så här såg boendet ut :)


Tinar räkor

---till dagens lunch som blir räkor och avokador, mums! Jag är sjukt hungrig på denna dag 4 av lågt kolhydratintag men jag vet av erfarenhet att detta är det enda som funkar på en person som jag som rör mig så pass mycket varje vecka. Fantiserar om semlor, bullar, mackor och pasta... I helgen blir det att äta det som bjuds för då åker jag till Sverigecupen i Katrineholm. Går inte att kinka med maten då inte! Hade tänkt städa bort julen innan vi åker men det finns inte tid och ork, förhoppningsvis är man full av kraft när vi kommer hem kl 6.13 p måndag morgon...

Härlig dag

Började dagen med en promenad hem från vårdcentralen efter att ha förnyat ett viktigt recept :)

Jobbade ett par timmar och tog sedan på mig skidorna och selade hunden och for ut på myren och skidrade! Underbart vackert väder, sol och snötyngda grenar. Ingen vind. Vi var ute i någon timme sedan blev det jobb igen.

Frukost var havregrynsgröt, mellis två ägg och lunch en burk sardiner. Till middag blir det moussaka så då kan jag äta med gott samvete. Handbollsträning därefter, puh vilken dag det blir!

 


Hungrig!

Fi fan för att inte äta så mkt kolhydrater, jag skulle vilja äta precis hela tiden... Har precis haft handbollsträning och var med hyfsat mycket. Kul men lite segt...


Patetiskt!

Idag har jag startat ett nytt liv. Igen. Mycket protein och lite kolhydrater. Ingen LCHF för jag gillar inte att sätta i mig en massa fett, ska försöka fokusera på omättade fetter.

Idag började jag dagen med havregrynsgröt och lite äpplemos och lättmjölk. Till lunch blev det två kokta ägg, en näve räkor och en avokado. Men hunger känner jag ändå. Drack precis en stor kopp glöggte för att lura magen.

Längtar till middagen som blir en omelett med lite svamp och paprika tror jag. Jag kommer att sukta efter barnens korv och makaroner. Det är som vanligt, det jag inte ska äta är jag mest sugen på såklart.

Jaja, resan börjar nu och här. Wish me luck!


Träningsmatch med länslaget!

Idag åker vi till Sävar för att möta några av killarna i länslaget för en träningsmatch. På torsdag kväll åker vi...


De senaste dagarna..,

...har varit bra! Min älskade pappa fyllde år i torsdags men vi bor 100 mil ifrån varandra så vi kunde inte ses... Får uppvakta honom nästa gång vi ses istället.

På torsdag kväll var vi hos mamma och åt palt! Mums och jag är kusligt bra på att äta palt även om det i förrgår bara blev fem stycken.

Igår fredag var vi i Holmsund och badade. Vi hade jättekul i vattnet och jag skrattade sjukt mycket och svalde cirka en bassäng med vatten... Efter badet var jag hos en vän och invigde hennes garderob för att inte säga walk-in-basement! Blir lite avundsjuk på dessa lite äldre hus med källare - vi har ju ingen...

Idag hoppas jag på att inte göra någonting :)


Barn av idag!

Hon ser på TV, har datorn och paddan igång... Saknas bara en mobil men det har hon ingen tack och lov :)


Planering av handbollsträning...

...check!


Jag bad om snö...

...och snö har vi fått!!!


Sonen på väg till Storvreta cup!

Lycka till Lukas och hela GUIF!!! Kör hårt!! Håller alla tummar härhemma...


En löptur senare...

...och det känns så bra. Kände en liten träningslust efter flera timmar i biosoffan och i hemmasoffan så jag tog tillfället i akt och drog på mig grejerna, hunden kom springande när hon hörde att jag bytte om. Ett telefonsamtal hade kunnat få mig att strunta i det så jag bet ihop och kutade iväg efter samtalet.

Vi mötte inte en människa (eller djur) och eftersom jag då kunde ha Lyra lös så kunde jag tänka mer på min egen löpteknik så jag är jättenöjd med mitt lilla pass! Bra start på träningsåret, spelade lite handboll igår också!


Min nya hobby

Jag har ju bara såå mycket tid över. Så då tänkte jag skaffa mig en hobby. Tyvärr blir jag lätt lite (?) manisk, så nu har jag 36 rutor. Och lite värk i fingrarna.


Gott nytt år!!

Nytt år. 2012. Smaka på det. Detta år ska bli mitt, mitt, mitt. Jag ska göra mer av sånt som JAG mår bra av.

En liten lista:
- åka skidor (bara den j-a snön kommer)
- springa (oftare men inte nödvändigtvis så länge)
- yoga (fixa i ordning en liten hörna här hemma)

Så: låt det nya året skölja över mig!


RSS 2.0